2020

2020 - ett nytt år och så även ett nytt årtionde. Ett år som jag innerligt hoppas blir fyllt av mer skratt och glädje än ångest och tårar. 2019 medförde många fantastiska minnen, men också smärta och förluster för mig och flera i min omgivning. Mer än vad jag hade kunnat föreställa mig. Nu är det dock dags att lägga det bakom sig och fokusera framåt.

Först och främst har Nasse stått hos mig i Hofterup i ett år på söndag och jag är så glad och tacksam för det. På måndag är det min födelsedag och jag kommer vara närmre 30 än 20. Den 17 januari tar jag examen och den 27:e börjar jag på mitt nya jobb. Därefter väntar flytt till en ny lägenhet (förhoppningsvis får jag en i tid...) då andrahandskontraktet på min nuvarande etta går ut. Jag och min klasskamrat, som även är en av mina närmsta vänner, planerar att åka på en weekend som examenspresent till oss själva. Jag ska börja spara pengar till en egen häst. Ja, det är mycket spännande som väntar och mer lär det bli! 2020, jag är redo!

Idag skrittade jag ut en runda i skogen med en pigg och glad Nasse! Tacksamt att marken inte har frusit och blivit hård än, men det känns som att det snart är på väg så man får försöka passa på att rida ut så mycket som möjligt medan det fortfarande går! Att Nasse ska komma igång ordentligt och även hållas igång är ett av mina mål nu när skolan kommer vara avklarad. Med en fast månadslön kommer jag även ha råd att börja träna så smått, vilket jag ser fram emot!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229