2020 har börjat bra!

Jag hade nog inte kunnat önska mig en bättre start på 2020, det mesta har ordnat upp sig och det är en känsla som jag har saknat! Först och främst tog jag examen och jag har nu varit på mitt nya jobb i snart tre veckor. Jag trivs superbra och tycker det är så intressant med hjärtsjukvård! Det känns som att jag har hamnat rätt och att det är en optimal avdelning för mig att börja på. Kombinerat med jobb pluggar jag inför tentan jag har efter mig och ska skriva i början på mars samt packar inför flytten! Oh yes, jag har fått lägenhet!! En tvåa med inglasad balkong som min kompis och hennes sambo dessutom har bott i tidigare! I månadsskiftet går flyttlasset och jag är taggad till tusen - min första egna lägenhet med mitt namn på kontraktet!

Jag känner en enorm tacksamhet och glädje, det här behöver jag. Trots stress, trötthet och grått blaskigt skitväder har jag detta att se fram emot vilket verkligen höjer humöret!

Stallet är fixat för dagen och kvällen spenderas i Dagstorp på hoppträning där min kära vän Carro är med! Himla roligt att se hennes och Ellas utveckling tillsammans!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229