Äntligen tillbaka!

Hej vänner! Det första livstecknet här på vad som känns som en evighet, men de senaste veckorna har jag bara fokuserat på att ta mig igenom vardagen. Den har varit fylld av stress, oro, ångest och trötthet. Jag har jobbat fullt, pluggat inför tentan, tagit hand om Effect och varit helt isolerad från allt som har med det sociala livet att göra. Inklusive medier. Nu är dock tentan skriven, jag har två dagar kvar på mitt sommarschema och sen är jag leeedig!! Det ska bli så himla skönt! Jag har en sak inplanerad hittills och det är väldigt lite för att vara mig. Jag ska slappna av, njuta av livet och ta hand om mig själv. Känner jag för att kolla serier en hel dag så kommer jag göra det!

Caroline har varit ett otroligt stöd och ställt för mig allt vad hon kunnat. Hon har åkt ut till Effect och pysslat om honom flera dagar när jag varit stressad och, i vanlig ordning, skrivit till mig och försäkrat mig om att han mår bra. Igår var jag äntligen tillbaka i stallet och hade tiden att vara där. Jag red ett pass på dressyrbanan i kvällssolen och det var sjukt avslappnande! Jobbade mycket i skritt, skänkelvikning, hörnpasseringar och volter. I traven fokuserade jag på att hålla ett lugnt och jämt tempo, ha en bra sits (den har jag tappat lite så dags att jobba stenhårt med den igen) och ställa/böja. I slutet tränade jag även på att sitta ner i traven och behålla det lugna tempot samt sitsen, gjorde några serpentinbågar, övergångar mellan trav och skritt. Några halter fick vi in också. Jag var nöjd med både mig och Effect! Han var pigg, uppmärksam och fokuserad på mina hjälper och jag behöll lugnet, var positiv och mådde sååå bra!

Idag har han fått vila, men är vädret lika mysigt imorgon kväll rider vi nog ut en runda i skogen.

Jag ska anstränga mig att uppdatera regelbundet igen nu när jag får både tid och ork till det. Hoppas ni har det riktigt bra så hörs vi snart igen!

Gillar

Kommentarer

Equusday
Equusday,
Skönt med lite ledighet! 😃 Tänkte på nosnätet, har pållen det mot flugor eller som solskydd? Om solskydd, funkar det bra? Funderat på det till en av pållarna med rosa näsa... 😊
nouw.com/equusday
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Verkligen! 😃 Jag köpte det när han hade luftvägsinflammation och headshaking-beteende för några år sedan i ett annat stall, så har fortfarande kvar det som skydd mot damm och andra partiklar. 😊 Har för mig det är lite skydd mot UV-strålar också, men han har inga problem med det så kan tyvärr inte säga något om det. De är inte dyra så kanske värt att prova ändå. 😊
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229