Är detta vårt år?

Hittade dessa gamla bilder på mig och Effect. Såå längesen det var! <3 Vä: På väg till veterinären, kommer inte ihåg varför, men vi promenerade i alla fall dit genom skogen. Måste ha varit för vaccination. Finaste mamma följde med som sällskap. Hö: En mysig sommardag i hagen, från när vi stod i det allra första stallet.

Effect går väldigt bra just nu! Han är pigg och positiv, arbetsvillig (förutom protester lite då och då när det är jobbigt), har bra rytm i gångarterna och vilar på stegen istället för att bara pinna på som han gjort tidigare, och han ser fin ut i kroppen. Visst fattas han muskler och kondition fortfarande, men i övrigt tycker jag att han glänser. Han mår bra och ger mig intrycket av att han verkligen är tillfreds med livet. Vi har gått igenom väldigt många jobbiga saker tillsammans, är detta äntligen året som är på vår sida?

Som jag skrev i förra inlägget fick Effect en vilodag igår, men vi red ut i skogen både lördag- och söndag kväll med en av de nya inhyrda i stallet. Hon har en shire plus en annan kallblodskorsning, så åtminstone med shiren kände jag mig för första gången liten på Effect, haha! Det var supermysigt. Vi var ute ungefär en timme båda runderna, skrittade och travade. I söndags fick jag även låna hennes kallblodskorsning och galoppera genom terrängvattnet på Dagstorp innan vi vände hemåt. SÅ KUL! En dag ska jag göra det med Effect också, men vi får komma igång ordentligt med galopparbetet först så att jag får tillbaka mitt självförtroende. Ett steg i taget.

Nu är det dags att byta om och köra till stallet. Planen idag är att gå över till Dagstorp och longera på banan. Ha en fortsatt trevlig kväll, kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229