Doubt kills more dreams than failure ever will

Jag är väldigt glad för att jag fått möjligheten och äran att ta hand om Nasse tillsammans med Becky. Han ger mig så mycket och varje dag tänker jag på hur tacksam jag är. Jag lär mig mer om honom varje gång jag sitter i sadeln, hur jag ska rida honom och hur jag ska hantera olika situationer. Han har fått sina ryck med studs och småbockningar, men jag har inte blivit rädd, vilket jag vanligtvis brukar bli om en häst bockar eller jag vet att den kan göra det.

Jag har börjat galoppera honom nu i veckan och det har gått superbra! Han har fina gångarter och rör sig väldigt trevligt. Det ska bli roligt att jobba mer med markarbete/bommar även i galopp och sen så småningom börja hoppa. Jag tror nog att jag kan komma över min osäkerhet och rädsla, jag vill komma över det, och med Nasse känns det inte helt omöjligt!

Idag var vi ute på en mysig skrittrunda i skogen med Anna och Bui, alldeles lagom eftersom jag varit väldigt trött hela helgen. Det hjälper inte med åtta timmars sömn och lugnare dagar, förmodligen beror det på att jag är stressad över skolan och det finns där hela tiden. Stress och ångest. Jag läste ett citat i min kalender från Personlig Almanacka som lyder Doubt kills more dreams than failure ever will och det är ju så sant. Jag måste tro på mig själv, tro på att jag klarar det. Gör jag det kommer jag att lära mig av mina misslyckanden, om inte så kommer jag att falla utan att ta mig upp igen. Det är klart det svider att kugga tentor, men när de väl är godkända är det en enorm lättnad och boost för självförtroendet. Det går till slut och sen kommer den allra sista dagen på utbildningen då vi står där med examensbevis i handen och en legitimation att hämta ut. Det kommer kännas helt underbart. För jag ska stå där den dagen, redo att gå ut i arbetslivet och bli en riktigt grym sjuksköterska.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229