En stjärnklar kväll

Något som kan göra mig lugn, och som jag även tycker är mysigt under de mörkare årstiderna, är att sitta och titta på stjärnorna en stilla kväll som denna, helst ute på balkongen. Det är vackert och rofyllt. Att sen gå in och krypa ner i soffan med tända ljus och en kopp te gör det hela ännu bättre! Ibland läser jag en bra bok, andra gånger - som nu - lyssnar jag på ett poddavsnitt. Allt tråkigt plugg med forskningsmetodik blir lite lättare att ta sig igenom efter att ha lyssnat på Sköterskepodden eller Sjuksköterskesnack (använder mig av appen Acast, älskar den!). Bockat av dagens att göra-lista, nya tag imorgon.

I stallet hjälpte jag Linda när hon skulle släppa ut Emma och hennes nya ponny i en hage tillsammans. Hon är bara två år och huuur söt som helst!! Väldigt mysig och trevlig individ. Vi ledde dem först runt så att den nya fick bekanta sig med hagen, lät dem äta hö och slappna av. Sen knäppte vi loss grimskaften och ställde oss vid staketet för att hålla ett öga på dem. Emma ville bara äta hö medan lillan fick sina ryck och sprang runt mellan hötuggorna. ;) Hon kom för någon dag sedan och har åkt från Irland så överskottsenergin börjar kanske komma fram, hehe. Det ska i alla fall bli jättekul att följa Lindas utveckling tillsammans med henne!

Gillar

Kommentarer

Gwengara
Gwengara,
älskar stjärnskådning! 😍 när jag var yngre och vi fortfarande hade hund, brukade jag och mamma ta med oss böcker om stjärnbilder på vintern och gå ner med vovven till fotbollsplanerna (för att komma bort från stadsljuset) för att se hur många stjärnbilder vi kunde peka ut, det var riktigt mysigt!
nouw.com/gwengara
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Åh, det låter supermysigt 😍 Roligt att försöka hitta stjärnbilderna! Jag brukar leta efter de jag kan, men inte alltid jag ser dem, haha. 😊
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229