Ett liv som går vidare

You can't see the future with tears in your eyes. Kloka ord från min terapeut som jag försöker tänka på. Sorgbearbetning tar lång tid, och det får den lov att göra, men någonstans måste livet gå vidare. Jag saknar Effect så det gör ont, varje dag, och det värsta att tänka på är smärtan han tvingades uppleva de sista timmarna i livet. Ett fruktansvärt öde.

Dock påminner jag mig om alla våra fantastiska minnen vi har tillsammans. Tittar på gamla bilder och videoklipp. Han hade ett väldigt bra liv hos mig och var en pigg, glad och charmig häst. Han lärde mig så mycket och det kommer jag alltid ha med mig.

Min terapeut sa till mig att jag är stark. Jag går igenom en av de värsta perioderna i mitt liv och ändå fortsätter jag med skolan och praktiken, hur jag lyckas har jag däremot ingen aning om. Jag antar att det är ett sätt att få något annat att tänka på ibland, något jag tycker är roligt. Min bästa vän finns inte mer, men han har varit min mening med livet, den som motiverat mig att kämpa vidare, och det kommer jag fortsätta med. Den kraften han gav mig, håller jag i så gott jag kan. Jag är så lycklig över att jag fick ha honom i mitt liv. En lånad ängel. Den finaste av de alla. Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
<3 du är grymt stark tjejen <3
nouw.com/brieditiseventing
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Tack ❤️❤️
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229