Fauxfur sadelpadd

Fotograf: @emmakanstrup

Visst är det förargligt när ens saker försvinner? Jag har letat efter min fårskinnspadd på vinden, i sadelkammaren, på loftet, frågat vänner om jag glömt den hos dem/lånat ut den och den har bannemig inte kommit fram. Puts väck. Jag ska försöka fråga runt mer, men jag känner att jag inte kan vänta längre för jag rider inte utan padd under sadeln nu när Madde sagt att jag behöver använda en ett tag framöver. Därför har jag beställt en ny i samma modell, fast fauxfur, så förhoppningsvis kommer den i veckan. Jag blev rekommenderad Mattes Lammullspadd, men en sån är ganska dyr sett till min lilla studentbudget. Sen har jag även många tankar kring ridutrustning och veganism som ärligt talat gör mig kluven. Även om jag väljer bort kött/fisk/fågel, ägg och mejeriprodukter från min kost kallar jag mig inte vegan eftersom de flesta av sakerna jag har till Effect och mig själv är gjorda av läder/skinn. Därför kändes det bättre att i alla fall beställa en fauxfur padd och när jag senare behöver köpa annan ny utrustning kommer jag se mig omkring efter andra alternativ. Något bra måste väl ändå finnas?
Är detta något ni har tänkt på?

Det blev ett kortare pass på jobb idag, 7-12, och nu ska jag plugga inför tentan ett par timmar innan jag beger mig till stallet framåt kvällen. Tanken är att longera Effect i skritt och trav på banan, lägga fram några markbommar till det och träna ryggning längs med staketet.

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
har helt ärligt inte tänkt pä det alls.. verkligen en liten tankeställare. man anvönder så himla mycket läder/skinnprodukter inom ridningen!
nouw.com/brieditiseventing
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Det har inte jag heller tänkt på innan, förrän nu nyligen när jag börjat reflektera mer över den veganska livsstilen. 😊
Ja, det används ju riktigt mycket! Jag förstår att nästan alla vill ha det för det är sjukt bra kvalité - jag har alltid resonerat på samma vis -, men tänk om allt hade kunnat finnas i ett riktigt bra syntetmaterial. Då hade jag blivit glad!
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229