Glad och tacksam

En väldigt fin helg lider mot sitt slut. Jag har haft ett par riktigt bra och roliga dagar som jag kommer leva på den kommande veckan! Jag, Desirée och Robert hade en galet kul fredagskväll där vi åt tacos (vego), kladdkaka (vego) och skrattade så tårarna rann! Jag har verkligen de bästa av vänner i min närhet, både i skolan och utanför, och jag är otroligt tacksam för det.

Igår red jag och Camilla ut tillsammans i skogen, en lugn skrittrunda på pigga hästar. Effect verkar må fortsatt bra, ingen värmeökning i framhovarna. På kvällen lagade jag och min sambo middag, till mig blev det oumph-burgare med grönsaker och vegansk mayo. Vi tittar just nu på en ny serie då vi är klara med Peaky Blinders, Narcos heter den och är baserad på händelserna kring Pablo Escobar och hans narkotikahandel. Sjukt intressant faktiskt och helt galet vad han lyckades med.

När vädret är såhär fint brukar jag göra vid Effect utanför stallet, han trivs mycket bättre med det än att stå inne i stallgången.

I eftermiddags hade vi fikastund i stallet, vilken härlig gemenskap vi har! Det är alltid roligt att komma dit och den goda stämningen är så viktig för trivseln. Det är aldrig några sura miner, inte så vitt jag vet i alla fall, och det är ingen som tvekar att ställa upp för någon annan om det behövs. Jag vet att jag har sagt det tidigare, men jag har verkligen aldrig haft det såhär bra, och jag vet att jag inte är den enda som tycker så!

Den sista stunden av kvällen innan jag behöver lägga mig spenderar jag i soffan, med en god tofusallad, en kopp te och ett avsnitt Sons of Anarchy. Jag har börjat på den sjunde och sista säsongen nu och shit vad det är spännande. Jag storgrät till sista avsnittet av sjätte säsongen, usch, där tog en storyn en vändning som jag inte var beredd på!

Hoppas att ni får en bra måndag! Kram

Gillar

Kommentarer

josefinvictoria
josefinvictoria,
Åååh vad mysigt! Jag och Robin började kolla på Sons Of Anarcy när vi var i Nederländerna, så himla bra serie! Har aldrig fattat grejen förut men nu förstår jag, haha! Så spännande! Är dock bara på säsong 3 eller 4 haha...
nouw.com/josefinvictoria
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Det var supermysigt! 😁 Sons of Anarchy är verkligen bra!! Men nu händer det så mycket i serien som skapar kaos bland mina känslor så jag måste invänta rätt dag att se vidare, haha. 😂 Är på sjunde och sista säsongen, grymt spännande!
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229