Hästabstinens

Hej på er! Då var det fredag igen. Valborg har passerat och vi har gått in i maj månad. Inte långt kvar till studenter och examen. Är det någon av er som går ut nu till sommaren? Jag kommer fira att jag har gått halva min utbildning, haha, nu börjar det åtminstone kännas att jag kommer nånvart!

Nästan tre dygn har jag spenderat på soffan på grund av att jag har varit sjuk, vilket innebär att jag har fått be om hjälp i stallet då jag inte har kunnat ta mig dit. Saknar Effect såå mycket!! (Hur i hela friden ska jag överleva en hel veckas semester i sommar, utan honom?!). Första natten var fruktansvärd! Inte ens ett glas vatten kunde jag dricka och behålla och febern gjorde sig hela tiden påmind... Usch! Jag som har klarat mig hela vintern medan andra runt omkring mig har legat sjuka, trodde nästan att jag skulle slippa virus helt och hållet. ;) Men icke!

Idag mår jag mycket bättre i alla fall och ska äntligen få komma ut till Effect igen! Jag vågar mig inte på att rida än och orkar troligtvis inte gå en promenad i skogen med tanke på hur pigg han brukar bli av det så tanken är ett longeringspass på gården. Har dåligt samvete över denna ofrivilliga vila mitt i veckan, men det kan inte hjälpas. På det igen och ett steg i taget!

Åh! Vi närmar oss även årets bästa månad och event med stormsteg, nämligen juli och FALSTERBO!! Jag har längtat typ sen jag och Lina åkte hem därifrån förra året, haha. Den här gången ska jag unna mig att shoppa på riktigt och inte bara gå och titta. Jag vill hitta ett par snygga hoppschabrak så att jag äntligen kan byta ut dressyrschabraken jag har till hoppsadeln (har varit en nödlösning allt för lång tid nu) och köpa en spann med PS-godis!

Finns det något ni ser extra mycket fram emot med sommaren?

Gillar

Kommentarer

lundinemilia
lundinemilia,
Jag tar studenten i år <3
nouw.com/lundinemilia
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Vad härligt! 😄 <3
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229