Home sweet home

Vi kom hem vid halv tre i lördags natt och som Nyx var glad att se oss! Malfoy låg i sin myskorg bakom soffan och verkade mest förvirrad och yrvaken till en början, haha, men sen kom hon också fram! Som jag har saknat dem. Nyx fick sina ryck och flög fram och tillbaka i lägenheten, sen när vi gick och la oss för att sova var hon givetvis med. På min kudde. På mig och Albin. Överallt och ingenstans. Mina fina små misar. <3

I lördags kväll åkte jag äntligen till stallet igen! Emma följde med och vi gick en promenad i skogen med en väldigt pigg Effect. Vattenspridarna var igång på hoppbanan i Dagstorp och de var väääldigt läskiga. Han blåste upp sig, taktade och studsade runt mig för givetvis blev allting annat också läskigt, haha. Igår red vi ut i skogen, skrittade på olika underlag och travade längre sträckor. Han blev väldigt irriterad av myggorna, vilket är det enda tråkiga med sommaren. I övrigt var det riktigt härligt och det kändes bra att vara tillbaka i sadeln!

Fotograf: Emma Kanstrup (@emmakanstrup)

Idag blir det vila för Effect då jag och Albin ska påbörja renoveringen av den nya lägenheten (vi fick nycklarna idag!) och det är styrelsemöte på Lundåkra ikväll. Vi har ganska exakt en månad på oss att få färdigt allt och sen ska den gamla lägenheten flyttstädas. Full rulle, men såå kul! Jag kommer uppdatera här på bloggen om hur det går samt ta före- och efterbilder. Jag tror det kommer bli riktigt fint!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskar bilden, så fin 😊
nouw.com/sofialissmyr
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Åh, tack så mycket! 😊
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229