Inflyttning!

Såhär såg det ut i min nya lägenhet i lördags efter att jag flyttat in - ett organiserat kaos fullt av glädje och lycka! Jag har ännu inte fått allt färdigt med att packa upp och ställa i ordning, men det går framåt och nya uppdaterade bilder kommer inom kort!

Jag trivs riktigt bra här och jag är otroligt tacksam för att jag fick det här lägenhetskontraktet. Det kändes konstigt och fantastiskt på samma gång att se mitt eget namn nere vid porten, på postboxen och på dörren. WOW. Vissa kanske tänker att det inte är någon big deal, men det är min första egna lägenhet och det betyder jättemycket för mig. Jag har jobb, ett hem och står för första gången helt och hållet på egna ben. Jag har kommit så jäkla långt på ett år!

Det är några grejer jag vill/behöver köpa för att få i ordning det sista, bland annat en byrå till sovrummet och nån mer lampa, men jag får ta en sak i taget, hehe. Katterna trivs också och jag är säker på att de kommer uppskatta den inglasade balkongen ännu mer sen till våren och sommaren!

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Stort Grattis till nya hemmet!
nouw.com/stallhörnan
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Tack så mycket!! 🙏
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229