Kissed By Eco

Förra veckan fick jag hem ett paket med produkter som jag beställt från Kissed By Eco. Allt i deras sortiment är veganskt, inte testat på djur och i största mån ekologiskt och naturligt, vilket jag såklart tycker är väldigt bra! Varje produkt i shoppen är tydligt uppmärkt med vilken certifiering de har, alltså Leaping Bunny, PETA eller Choose Cruelty Free.

Min beställning:
* Desert Essence - Tropical Breeze Deoderant
En naturlig deoderant med en god, tropisk doft som innehåller botaniska oljor och extrakt.
* Faith In Nature - Pineapple & Lime Shower Gel & Foam Bath, 400 ml
Duschgel/Badskum med ekologiska ingredienser och en doft av ananas och lime. Certifierad av Leaping Bunny.
* Faith In Nature - Lavender & Geranium Hand Wash, 300 ml
Ekologisk flytande handtvål med doft av lavendel och pelargon. Certifierad av Leaping Bunny.
* Tints of Nature - Ekologisk permanent hårfärg 1N Natural Black (Ej på bild)
En hårfärg gjord på certifierade ekologiska ingredienser och som är fri från ammoniak och parabener. Den innehåller bland annat vegetabiliska extrakt, vitamin C och E, apelsin, grapefrukt, valört och kamomill. Alla Tints of Nature's permanenta hårfärger är veganska och certifierade av Choose Cruelty Free = 100 % fria från djurtester!

Jag är otroligt nöjd med det jag beställt och speciellt hårfärgen är riktigt bra mot tidigare märken jag använt! Håret känns friskt, lent och naturligt och i förpackningen följde det även med ett schampo att använda innan färgning samt ett schampo och en conditioner till efter färgning. Det känns dessutom bra att veta att de produkter jag använder är veganska, fria från djurtester och innehåller så många ekologiska och naturliga ingredienser som möjligt!

Detta är inte ett sponsrat inlägg, utan en varm rekommendation från mig. Gå in på Kissed By Eco's hemsida kissedbyeco.se och se om ni också hittar något ni vill ha!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229