Ljuset i mitt mörker

Jag har haft en ganska jobbig period nu, trots mycket roligt som händer. Ångest, oro, stress, apati, trötthet - allt på samma gång. Jag tror att mycket beror på att jag inte har en ordentlig rutin i min vardag, men samtidigt har jag haft problem i flera år och det känns som att det aldrig kommer bli bra vad jag än gör. Ett emotionellt kaos och en matt kropp både psykiskt och fysiskt.

Effect hjälper mig så himla mycket. Han är ljuset i mitt mörker, att vara hos honom i stallet gör mig lugn och tillfreds. Att krama om hans huvud när han trycker det mot min famn, att pussa på hans mjuka mule, att rida ut en härlig runda i skogen och känna hans glädje när han skrittar framåt med bestämda steg.

I fredags kväll duschade jag Effect och fixade med hans man och svans. Sen gick vi ut på en promenad innan han fick flugtäcket på sig och kom ut i hagen igen. Igår kväll red vi ut en längre runda på ca en timme. Skritt, trav, kuperad terräng och varierat underlag. Jag bytte bett till babypelham med pelhamdelta vilket gjorde att jag knappt behövde ta i tyglarna och kunde jobba med sätet och skänklarna. Han blir ju rätt stark på det vanliga raka D-ringsbettet och speciellt ute i skogen så det blev bättre för oss båda. Min stjärna. <3

Nu är jag på jobb och vi har det lugnt för tillfället. Jag är sjukt trött så även om jag gillar mitt jobb ska det bli skönt att gå hem halv tre och sen vara ledig i två dagar! Caroline tar hand om Effect idag också så jag ska ta det lugnt och eventuellt fixa med nya lägenheten. Update om den kommer senare i eftermiddag!

Hoppas ni har det bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229