Rodeo-fredag

Vilken raket till häst, som Effect var pigg idag. Redan när jag tog in honom från hagen var han igång, hahah. Slängde sig och blåste upp sig. Sedan när jag longerade honom var det rodeo deluxe. Jag fick jobba mycket med att han skulle hålla sig i skritt på volten för han ville hela tiden trava iväg. Väl i trav gick både benen och huvudet högt och han tittade på allt som gick att se, även sig själv i spegeln och då spratt han till och bockade och galopperade iväg. Jag varierade volterna över ridhuset i båda varven och till sist sänkte han huvudet och travade i lugnt och fint tempo. Den värsta överskottsenergin var borta, hehe. Tror han tyckte det var skönt att röra ordentligt på sig när han inte kunnat göra det i hagen på hur länge som helst.

Stallet är strax färdigt och efter en vända hemma ska jag till min fina vän Lollo, baka och hålla fredag! I helgen ska jag jobba både lördag och söndag så det är skönt att bara ta det lugnt idag.

Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

MayaJuuti
MayaJuuti,
skönt med pigg häst men jobbigt endå! lite mer spännande än en seg häst haha 😊
nouw.com/mayajuuti
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Det var lite nervigt, haha, men absolut uppskattar jag hans positiva energi och pigga humör. 😊 Han har en härlig personlighet!
nouw.com/evelinasjostrand
Amanda
Amanda,

Vilket fint fullblod du har, jag har också ett engelskt fullblod som ligger mig varmt om hjärtat! 😊

amandaivarsson.wordpress.com
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Tack så mycket! Åh vad härligt, fullblod är både fina och charmiga. 😊
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229