Sista dagen

Då är den sista dagen på vår semester kommen. Vi har checkat ut från våra rum och sitter för tillfället nere vid poolen. Transfer till flygplatsen är inte förrän ikväll kl. 18.20 så det är en bra stunds väntan och sen går flyget runt kl. 22.30 (turkisk tid, en timme före Sverige). Det blir en lång dag och natt, men det ska faktiskt bli skönt att komma hem. Jag får hemlängtan nu bara för jag vet att det är några timmar kvar tills vi reser tillbaka. Jag saknar framför allt mina katter och min häst som inte har en aning om varför jag har varit borta en vecka. Katterna är nog de som tycker det är mest konstigt för de är så mammiga, haha. De är ju vana vid att jag och Albin alltid är där och plötsligt är vi inte det. Mina små älsklingar.

I onsdags kväll gick jag, Albin, Clara och Anton ut och åt tillsammans. Jag beställde en pastarätt som hette Tagliatelle Spinachi, med bl.a. spenat och svamp. Den var riktigt god! Sen gick vi vidare till en krog och tog vars en drink innan vi gick tillbaka till hotellet. Det blev en Strawberry Daiquiri för min del, älskar den!

Och igår var vi ute hela gänget tillsammans och åt på samma restaurang som tidigare i veckan. Första gången kändes det som att personalen nästan stressade ut oss därifrån för att få platser till nya gäster, men det var definitivt bättre igår! Det var en perfekt sista kväll.

Jag hoppas att ni har det bra hemma i Sverige eller om ni befinner er någon annanstans! Glad midsommar! 🌼

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
åå så härligt det låter! Hoppas ni njutit till fullo 😍
nouw.com/brieditiseventing
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Det har vi gjort, var verkligen superhärligt! 😃
nouw.com/evelinasjostrand
Matilda
Matilda ,
njut! ser underbart ut..
matildastrandberg.myshowroom.se
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
VI har njutit som bara den! Var helt underbart. 😊
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229