Sol blandat med regn och åska

Det är femte dagen i Marmaris och endast två kvar tills vi ska åka hem. I början tyckte jag att dagarna var långa och jag njöt av de långsamma minuterna, men nu går tiden ganska fort igen. Vi börjar dagarna med samma rutin: först frukost i restaurangen och sedan hänger vi i solstolarna vid poolen. Idag fick vi dock springa upp på rummen efter en stund då det började åska och ösregna! Vi är här nere nu igen, men det droppar fortfarande från himlen och himlen täcks av gråa moln som solen kommer fram från emellanåt. Inga 35 grader här inte, haha.

I måndags gick jag, Albin, Maria och Andre till en restaurang/bar nere vid stranden och tittade på fotbollsmatchen mellan Sverige och Sydkorea. Jag är inte imponerad av spelet, men Sverige vann i alla fall med 1-0 tack vare en straff! 🇸🇪 Någon kväll har vi varit ute och tagit en drink och umgåtts, gått längs strandpromenaden och fått höra kommentarer som "Maybe if you go to space you will find something you like" när vi tackat nej till att gå in på restauranger, hahaha!

Igår eftermiddag gick hela gänget ner till stranden för det var flera som ville köra jetski. Jag satt på stranden och tittade på för jag vågade och kände inte för det, men det såg väldigt roligt ut! Fort gick det också.

Vi har det över lag riktigt härligt och trevligt! Jag har smakat jättegoda drinkar (bland annat en som heter Marmaris Paradise som jag var tvungen att prova), läst ut boken Do no harm: The stories of life, death and brain surgery av Henry Marsh och börjat på en ny, Kristine Lorentzons Nästan alla dagar grät jag där hon berättar om tiden som familjen spenderade på barnsjukhuset i Lund när deras ena son blev allvarligt hjärtsjuk. Den kommer nog vara utläst innan den här dagen är slut. Jag rekommenderar den starkt!

Gillar

Kommentarer

sandra
sandra,
härliga bilder 😃
www.teamkjellstrm.blogg.se
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Tack så mycket! 😃
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229