Sunday funday

Finaste Nasse, det blev ett pass i ridhuset imorse tillsammans med Tina, hennes häst och Carro. De körde markarbete med olika bomövningar, jag skrittade och travade Nasse och jobbade med lösgörande arbete. Det har varit en jobbig natt så jag är väldigt trött idag och valde att ta det lite lugnt. Jag har inte ridit på hela veckan pga allt.

Han var i alla fall duktig, avslappnad och joggade på i ett jämnt tempo. Det är jobbigare med böjningen i vänster varv och han vill inte riktigt ta min högra skänkel så på volter är det mycket jobb med det. Oturligt nog var massören sjuk dagen vi hade bokat tid så Nasse har inte fått någon behandling än, men jag ska kontakta honom nästa vecka och få en ny tid. Jag och min kusin har även kommit överens om att jag ska kontakta min sadelkonsulent för att se över sadeln och hur den ligger nu när Nasse är igång, rids regelbundet och bygger muskler.

Nu under eftermiddagen är det kalas för min andra kusin Carolina, måste ge henne cred för den veganska oreo-cheesecake hon bakat, såå otroligt god!! Skönt att stallet är fixat och klart så det blir en lugn kväll hemma sen.

Hoppas ni haft en fin helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229