Sunday funday!

Heeej fina ni och ett försenat 'glad påsk' till er!! Hur mår ni? Har ni firat påsk något? Jag har spenderat större delen av min långhelg på larmet och haft både lugna och intensiva pass. En av dagarna fick jag och min kollega ringa efter ambulans och det hade vi ingen aning om innan vi kom fram, men en olycka händer lätt och det är tur att trygghetslarmet finns. Idag har jag varit helt ledig och som det ser ut nu kommer jag inte jobba på ca två veckor utan endast fokusera på skolan.

I sommar åker jag på semester en vecka och snälla Caroline har sagt ja till att ta hand om Effect under de dagarna! Idag fick hon provrida honom i skritt och trav på gårdens ridbana och jag tyckte det gick jättebra. Effect är så lyhörd, uppmärksam och fin att jag blir rörd ända långt in i mitt mamma-hjärta. :') Haha! Jag tror nog att dessa två ska bli kompisar till sommaren och ha roligt tillsammans medan jag ligger på någon varm strand och läser en bra bok (eller tre).

På tal om böcker, jag har nu läst ut Therese Lindgrens bok Vem bryr sig? och den är helt fantastiskt bra. En ögonöppnare, ett steg i rätt riktning, en bok helt utan fördomar om vägen till medvetenhet om sin kosthållning och livsstil. Djuren, miljön, människorna. Hon berättar om sin egen väg mot att bli vegan, hur hon successivt valde bort olika matprodukter och kom underfund med vad hennes kläder och väskor faktiskt var gjorda av. HETT TIPS!

Tanken är nu att börja läsa Thomas Eriksons bok Omgiven av idioter och se vad den har för tankar att erbjuda. Någon av er som har läst den? Vad tyckte ni?

Gillar

Kommentarer

SecretLioness
SecretLioness,
Började läsa Omgiven av idioter, den var riktigt bra men tappade ändå intresset :/ Kanske borde göra ett till försök 😊
nouw.com/secretlioness
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Om du tyckte att den var riktigt bra är den helt säkert värd ett nytt försök. 😊 Ska bli spännande att läsa den!
nouw.com/evelinasjostrand
stallhörnan
stallhörnan,
Omgiven av idioter är fantastiskt bra och även uppföljaren omgiven av psykopater. Det lärde mig massor om mina medmänniskor varför vissa gör som de gör och även en del om mig själv.
nouw.com/stallhörnan
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Åh, då ska jag läsa uppföljaren också. Låter jätteintressant!
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229