Termin 4

Om en vecka börjar jag den fjärde terminen på Sjuksköterskeprogrammet. Hur sjukt är inte det? Tiden går så jäkla fort. Jag har halva utbildningen kvar och till vintern får jag kalla mig undersköterska istället för vårdbiträde. Ett steg närmre mitt mål, att bli legitimerad sjuksköterska!

I höst kommer vi att ha både teori och praktik, det har jag säkert nämnt tidigare. Områdena är primärvård (vårdcentral), kvinnor, barn och psykiatri. Jag vet vilken vårdcentral och allmänpsykiatrisk avdelning jag ska vara på och i veckan fick jag även ett mejl ifrån en barnmorskemottagning där jag ska få praktisera under två dagar. Det kommer bli så spännande och roligt! Jag är taggad!!

Kurslitteraturen som jag beställt från Adlibris fick jag hem för ett par veckor sedan och de står fint i bokhyllan och väntar på att öppnas och användas. Det finns inget bättre än helt nya oanvända böcker, och den här sommaren kunde jag ge mig själv det. Kurslitteratur är fanimej inte billigt...

Jag hoppas att mitt mående håller sig stabilt de kommande månaderna för jag vill verkligen klara detta. Mina mål för september och hur jag planerar att nå dem kommer i ett eget inlägg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229