The little things in life

Det är de små sakerna man gör i livet som ger vardagen lite extra glans. Jag träffade mina klasskamrater i skolan en kort stund för att se över de sista förberedelserna inför redovisningen av vårt grupparbete och sen gick jag vidare till Triangeln för att äta frukost och köpa presenter. På Espresso House köpte jag en overnight oats med bär som var väldigt god och tog en stor kopp kaffe med iKaffe medan jag började läsa en bok som jag fått låna av mamma. Det är första delen av en sjukhusserie som Karin Wahlberg har skrivit och den utspelar sig på 50-talet i Sverige. Låter väldigt spännande och intressant! Med hem följde tre presenter, till min lillebror och två vänner, som jag hoppas att de ska bli glada för!

En sån här lugn förmiddag är precis vad jag behövde. Jag älskar att gå runt i olika butiker och leta efter presenter. Jag vill hitta något personligt och användbart och tar mig gärna tiden att tänka en extra gång.

Dock är det för närvarande strul med tågen... Förseningar och totalstopp mellan Malmö och Lund så vi får byta tåg och åka en annan bana som hoppar över Lunds Central. Tack och lov kommer jag hem i alla fall!

Hoppas att ni har det bra idag! Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229