Tisdag

Hej fina ni! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan. För min del har vardagen med praktiken fungerat som den ska trots sorgen och jag är nu på väg hem efter en lång dag på vårdcentralen. Arbetet där är varierat så jag får se och lära mig otroligt mycket! Min handledare är grym och kollegorna likaså. Trevliga, pedagogiska och roliga. Det är så jag faktiskt hade kunnat tänka mig att jobba där, om det inte hade legat så långt bort från där jag bor. Det är pendlingen som är det dryga.

Tentorna som jag skrev den 31 oktober på kvinnors samt barn- och ungdomars hälsa och ohälsa är jag godkänd på, härnäst väntar tenta i läkemedelsberäkning på torsdag och sen full fokus på att klara det sista av praktiken! Livet som student, haha.

Den här fina ljuslyktan fick jag av mamma i förra veckan. Det är väldigt mysigt att ha den tänd om kvällarna nu när det är så mörkt och ruggigt ute! Bara lite mer än en månad kvar till jul... Helt galet. Nyx får hänga med här på ett hörn också, mitt lilla charmtroll. <3

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Det ser mysigt ut 😊
nouw.com/simonandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229