Update - Lägenheten

Finally Friday

Jag måste säga att det är skönt att helgen äntligen är här. Det är verkligen inte min cup of tea att gå upp innan kl 5 på morgonen, vilket jag behöver göra nu när jag har morgonpass på praktiken, haha. När jag väl är där ligger fokus på arbetet och tiden går fort för det är roligt och lärorikt, men det tar ändå lite tid innan jag är människa, hehe. Det blir x antal koppar kaffe under en dag.

Jag är nu på en allmänpsykiatrisk avdelning och jag har varit ganska nervös inför det. Dels för att det skiljer sig från den somatiska vården och jag inte har någon tidigare erfarenhet utav det, men även för att jag själv haft psykisk ohälsa sedan drygt tio år tillbaka. Jag har mycket förståelse, har inga förutfattade meningar eller dömer någon, men det är ändå svårt att identifiera allas individuella behov och vilken sorts hjälp de uppskattar mest. Jag försöker att vara lugn, känna av stämningen och finnas tillgänglig för alla om det är något. Varje dag lär jag mig i alla fall något nytt och blir mer bekväm, kollegorna är väldigt trevliga och svarar gärna på mina frågor. Det ska nog gå hur bra som helst. Två veckor nu, två veckor ledigt över jul och nyår och sedan de två sista veckorna innan det är dags för tentamen.

Här är förresten brickan som jag köpte på Vellingeblomman! Bilden är inte rättvis, den är mycket finare i verkligheten, men jag är så nöjd! En extra, mysig detalj. Jag kom även på att jag ju inte har visat bilder på sovrummet och vardagsrummet sedan vi fick nya möbler!

Både soffan, bordet och mattan är nya (där ser brickan dessutom mycket trevligare ut!)...

...och detta är vår nya säng. Den är såå skön, jag sover som ett litet barn! Väldigt nöjd med den.

Nu ska jag se ett avsnitt Sons of Anarchy och mysa med katterna innan jag går och lägger mig. Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

josefinvictoria
josefinvictoria,
Wow vad mysigt ni har det!!! Sjukt snygga dryckesunderlägg också på din nya fina bricka!
Gällande din praktik så kan jag förstå att du är lite nervös, men jag tror du klarar det fint!

Saknar Sons Of Anarchy, såg färdigt alla säsonger för ett tag sedan men får nog se om, tycker den är såååå så bra...
nouw.com/josefinvictoria
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229