Vallarnas friluftsteater

Jag har haft en helt fantastisk söndag! Vid lunchtid körde jag och min familj till Falkenberg för att gå på Vallarnas friluftsteater och se föreställningen Pilsner och penseldrag med bl.a Siv Carlsson och Jojje Jönsson som är några av mina absoluta favoriter inom teater! Mamma fick nämligen det i 50-årspresent. Vi stannade till på vägen och åt på en pizzeria och sen var vi framme vid teatern strax efter halv tre. Föreställningen började halv fyra. Den var riktigt rolig och bra!! Jag älskar ju sån humor och har alltid gjort, är uppvuxen med det, hehe.

Jag har inte varit på Vallarnas friluftsteater tidigare, endast Fredriksdal i Helsingborg, så det var verkligen en upplevelse. Jättefint är där! Mysigt att komma iväg bara jag, mamma, pappa och min bror Adam.

Vi var hemma runt halv åtta ikväll och då körde jag och Albin nästan direkt till gamla lägenheten, städade klart och tog med de sista lådorna. Äntligen är det över och han ska lämna nycklarna imorgon. Nu är det bara flyttkaoset vi bor i som ska redas upp, haha!

Hoppas att ni också har haft en fantastisk helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229