VM-silver!

Jag är otroligt stolt över att vara en del av Sveriges ridsport! VM i Tryon och vårt hopplag går in och tar silvermedaljen efter en grymt nervkittlande omhoppning - WOW! Jag och Lina satt som på nålar framför SVT Play både i torsdags och igår kväll, vilken insats våra duktiga ryttare gjorde. Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnson, Fredrik Jönsson och Peder Fredricson - jag ser verkligen upp till dem! Guldmedaljen var nära, och visst hade det känts obeskrivligt om de tagit den, men ett silver i världsmästerskapen är ju fantastiskt! Jag samlade på mig massor med inspiration och kände hur mycket jag faktiskt älskar hästar och ridsport.

Idag var planen att rida och sen åka till en vän från gymnasiet för att fira hennes födelsedag, men istället har jag hamnat på soffan under en filt med huvudvärk och yrsel. Redan igår natt när jag gick och la mig var jag krasslig, men jag trodde inte det skulle bli såhär. Suck. Jag har inte tid att bli sjuk nu, så hoppas att det bara är något tillfälligt...!

TIPS - Magnum har ju släppt sina nya veganska glassar och igår köpte jag äntligen Vegan Almond för att prova. Sååå god! Den smakar nästan som "vanlig" Magnum så jag var positivt överraskad! Jag är glad att det veganska utbudet fortsätter att öka och att allt fler företag tar fram växtbaserade produkter!

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Snacka om att men blir stolt 😍👌🏽
nouw.com/brieditiseventing
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Oh yes! 😍👌🙏
nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229